Velika praznična poklon akcija kompanije „Knez Petrol“ i dnevnog lista Informer

Sipaj za 10 dinara po litru benzina i dizela

Sipaj za 10 dinara po litru benzina i dizela

Srećni praznici! “Knez petrol” i Informer pripremili su za vas poklon-čestitku!  Od 31.decembra, pa sve do 13. januara 2019. godine – svi Informerovi čitaoci na pumpama “Knez petrola” širom Srbije moći će da uštede DESET DINARA po svakom litru kupljenog benzina i dizela, bez ikakvog ograničenja u količini.

Pravila poklon-akcije, kojom smo vas i ranije već častili, nisu se promenila. Na naslovnoj strani Informera tokom trajanja  akcije svakog dana naći ćete kupon kojim ćete ostvariti popust prilikom plaćanja goriva na pumpi.

Dovoljno je da primerak Informera, naslovnu stranu sa kuponom, predate prodavcu. Kuponi su obeleženi brojem, datumom i imaju poseban bar-kod, a jedan kupon može da se iskoristi za jedno sipanje goriva. Ne brinite, na svakom kuponu pisaće i kog dana i do koliko sati može da se iskoristi, a cela akcija završava se 13. januara u 23:59 h.

Količina goriva koju je moguće platiti popust-kuponom ograničena je samo veličinom rezervoara i odnosi se na sve potrošače i sva vozila – kako na automobile, tako i na kamione, autobuse, ali i na traktore i poljoprivrednu mehanizaciju!

Svaki litar evrodizela, ADI dizela, BMB 98 I BMB 95 plaćate 10 dinara manje.

Sipaj i uštedi!