Proizvodi

ANTIFRIZ

Antifriz Polar Super 100

Zaštita rashladne tečnosti i motora od smrzavanja i korozije. Sadrži vrlo efikasne inhibitore korozije i aditive protiv penanja.

ANTIFRIZI

Polar Super 40 antifriz

Zaštita rashladne tečnosti i motora od smrzavanja i korozije. Sadrži vrlo efikasne inhibitore korozije i aditive protiv penanja

ANTIFRIZI

Antifriz Polar Long G12 +

Zaštita rashladne tečnosti i motora od smrzavanja i korozije. Sadrži vrlo efikasne inhibitore korozije i aditive protiv penanja.

MAZIVA

Kalcijumova mast

TEKSON OF REFINERI,
po licenci TEKSON CORPORATION International.

vvv.tekonrefineri.com

MAZIVA

Mast za litijum

Izrada i punjenje rafinerije TEKSON ULJA,
pod licencom TEKSON CORPORATION International-a.

vvv.tekonrefineri.com

DESTILOVANA VODA

Demineralizovana voda za baterije i pegle.

TEČNOSTI ZA VETROBRAN

Auto staklo

Auto staklo je univerzalna tečnost za pranje vetrobranskog stakla. Dostupan je u pakovanjima od 2 i 5 litara.

TRAKTORSKA ULJA

Traktol SAE 80V
Nivo kvaliteta – Nivo performansi JDM J20 / J20A; JI CASE MS 1206 Ford ESN – M2C 134 D / M2C 86 – C; API GL-4; ALLISON C3; Posebne preporuke za primenu Massei – Ferguson M1135

Tractol je fluid sa posebnim karakteristikama, prilagođen najnovijim zahtevima dizajnera traktorskih, prenosnih i hidrauličnih sistema. Spada u grupu traktorskih ulja sa oznakom TOU * – Tractor Oil Universiti.

ULJA ZA BENZINSKE MOTORE

Prestige Benz SAE 15V – 40 JUS – ISO 6743 L-E | Kvalitetni nivo – Nivo performansi | API SF / CD; CCMC G3; | Posebne preporuke za početnike: MB 226.1

Prestige BENZ je multigradno mineralno ulje visokih performansi. Preporučuje se za podmazivanje svih vrsta četvorotaktnih benzinskih motora, kao i dizel motora srednjeg opterećenja.

ULJA ZA DIESEL MOTORE

Prestige Diesel SAE 15V-40
JUS – ISO 6743 L-E | Nivo kvaliteta – Nivo performansi | API CD / CF / SF; ACEA E1; MIL / L / 2104D | Posebne preporuke za primenu: MB 227.1

Prestige Diesel SAE 15V-40 je mineralno ulje visokih performansi. Preporučuje se za podmazivanje dizel motora transportnih vozila, poljoprivrednih i građevinskih mašina.

ULJA ZA DIESEL MOTORE

Prestige Diesel SAE 30
JUS – ISO 6743 L-E | Nivo kvaliteta- Nivo performansi | API CD / CF / SF; CCMC D4; MIL / L / 2104D | Posebne preporuke za primenu: MB 227.0

Prestige Diesel SAE 30 je mineralno ulje visokih performansi. Preporučuje se za podmazivanje dizel motora transportnih vozila i mašina.

ULJA ZA DVOTAKTNE MOTORE

Dvotaktol
API TC (TSC – 3); JASO FC

Dvotaktol je mazivo ulje za dvotaktne benzinske motore. Sprječava stvaranje naslaga na klipovima, svjećicama, ispušnom sistemu i pruža zaštitu motora od habanja. Preporučuje se za mopede, motorne testere, poljoprivredne mašine i putnička vozila.

ULJA ZA GASNE MOTORE

GASNO ULJE SAE 15V-40
API SH / CF

GAS – OIL je visokokvalitetno višegradno motorno ulje sa mineralnim uljem. Izvanredne performanse i jedinstvena formula omogućavaju primenu u svim vrstama putničkih vozila koja koriste ukapljeni naftni gas. Omogućava efikasnu podmazivanje i zaštitu od habanja motora u svim radnim uslovima.

ULJA ZA HIDRAULIČNE SISTEME

HID HD ISO VG 68
Nivo kvaliteta – Nivo performansi Din 51524/2 HPL; Denison HF-0 / HF-2; SPERRI VICKERS M – 2950 S / I-286-S

HID HD ulja namenjena su hidrauličnim sistemima koji rade u uslovima umerenih i relativno konstantnih temperatura. Koriste se u sistemima hidrauličnih dizalica, preša u industriji, kao i u transportnim i građevinskim mašinama.

ULJA ZA KOČIONE SISTEME

KO-3 JUS H. Z2. 100 TIP 1 Zadovoljava: ISO 4925; SAE J 1003 f i FMVSS 166; TAČKA 3

Tečnost na bazi sintetike, namenjena za kočione sisteme svih vrsta motornih vozila, poljoprivrednih i drugih vozila.

ULJA ZA LANCE MOTORNIH TESTERA

LANCOIL

Lancoil je ulje namenjeno za podmazivanje lanaca mačeva – vodič za sve vrste motornih testera u uslovima različitih temperatura i vlažnosti. Karakteriše ga izuzetno prijanjanje i dobra niskotemperaturna svojstva. Ne sme se koristiti za pravljenje mešavine goriva za pogon motornih testera.

ULJA ZA MENJAČE I DIFERENCIJALE

CZ Gear 80V-90
Nivo kvaliteta – Nivo performansi API GL – 3; Fiat / CZ 9.555550

CzGear je višegradno mineralno ulje, namenjeno pre svega za podmazivanje reduktora / diferencijalne grupe vozila CZ Iugo, ali i svih tipova menjača za koje se preporučuju samo nehipoidna ulja klase API GL-3.

ULJA ZA MENJAČE I DIFERENCIJALE

ATF
Nivo kvaliteta – Nivo performansi GM TIP A SUFFIKS A; ALLISON C3; MAN 339 TIP A

ATF sulfik A je fluid sa posebnim karakteristikama, namenjen za podmazivanje sistema automatskog prenosa savremenih motornih vozila i sličnih prenosa poljoprivrednih i građevinskih mašina, za koje se preporučuje ulje ovih specifikacija.

3