Veleprodaja

BMB , Evro Dizel, Mazut S i Mazut NSGS, Gasno ulje ekstra lako, , Gasno ulje 0.1.

Kompanija KNEZ PETROL sa ponosom ističe da je petnaestogodišnji liderski kupac NIS-a. Sa izgrađenim i prepoznatljivim brendom KNEZ PETROLA, okrenuti smo budućnosti. Kvalitetom sopstvenog rada,osiguraćemo mesto u istoj.

Veleprodaja kompanije KNEZ PETROL predstavlja posebno bitan segment našeg poslovanja. Kompletno snabdevanje svim naftnim derivatima vršimo za preko 15000  klijenata.
Naša usluga se ogleda u preciznosti u količinama, tačnosti u vremenu i fleksibilnosti pri naplati.

 

Veleprodaja tecnog naftnog gasa

Knez Petrol poseduje autocisterne za prevoz tecnog naftnog gasa sa ugradjenim volumetrima I masenim merilima.  Kompanija Nis nas je angazovala kao svoje jedine transportere , dok za Luk Oil obavljamo kompletno snabedavanje njihovih benzinskih stanica TNG-om, Eko Hellenic I Naftachem su samo jos neki od nasih zadovoljnih saradnika.
Kompanija Knez Petrol poseduje ugovor na godinu dana sa NIS-om za isporuku 4.500 tona gasa na mesečnom nivou. Posedujemo ugovore o snabdevanju tečnim nafnim gasom za 350 privatnih benzinskih stanica i oko 100 fabrika (pekare, mlinovi, prozvodnja).
Knez Petrol distribuira tečni naftni gas u Crnu Goru i to kroz snabdevanje 15 gasnih stanica, kao i na Kosovu, juzni deo – 20 benzinskih stanica i severni deo – 25 benzinskih stanica.

Skladišta Knez Petrola

Skladište Krnješevci, prostire se u  istoimenom mestu , na 20 km od Beogradau ulici Partizanski put bb, raspolaže skladišnim prostorom za Evro Dizel i Mazut NSGS. Skladište je opremljeno sistemima za drumsko pretakanje tecnog goriva.

Kontakt telefon skladišta Krnješevci
022/239-1273

Skladište Ponikve, prostire se u neposrednoj blizini aerodoroma Ponikve, a na udaljenosti oko 20 km od Užica. Raspolaže skladišnim prostorom za Evro Dizel i BMB-95. Skladište je opremljeno sistemima za drumsko pretakanje tečnog goriva

.