Zajedno uvek možemo više – rekonstruisan krov KBC Bežanijska Kosa Knez Petrol donator

rekonstruisan krov KBC Bežanijska Kosa Knez Petrol donator

U godini koju je obeležila pandemija , kompanija Knez Petrol , koja kao društveno odgovorna nastoji da bude primer u ovakvom načinu poslovanja  donirala je  6 miliona dinara u rekonstrukciju dela krova KBC Bežanijska Kosa  i na taj način iskazala zahvalnost lekarima, medicinskim radnicima, nemedincinskom osoblju  i zajednici birajući  rešavanje problema stanovništava i zajednice.

Pratimo razvoj krize izavane pandemijom i konstantno pružamo podršku najugroženijama.

Solidarnost, kao jedan od imperativa želimo da proširimo na društvo kao celinu .

Ovom prilikom smo pomogli rekonstrukciju i kompletnu zamenu dela krova na KBC Bežanijska Kosa u Beogradu u vrednosti od oko 6.000.000,00 dinara.

Predsednik kompanije Srđan Knežević ovom prilikom se posebno i lično zahvalio direktorki KBC Bežanijska Kosa  Dr. Mariji Zdravković, kao i njenom timu lekara i sestara, nemedicinskog osoblja  koji se nadljudski bore  za svakog pacijenta, uključujući i njegovog oca, koji je na žalost izgubio bitku sa korona virusom.

Zahvalnost je iskazao kako u svoje lično ime tako i u ime kompanije koju predstavlja, ističucć  da je ulaganje u probleme stanovništva i zajednicu prioritet i najvrednija investicija u zajedničku budućnost.

Direktorka KBC Bežanijska Kosa Dr. Marija Zdravković zahvalila se donatoru i istakavši  značaj jedne ovakve donacije koja unapređuje uslove u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Rekonstuisana zgrada je posle 20 godina  obnovljena. Primarna namena će biti određena u dogovoru sa Ministarstvom zdravlja po njihovoj proceni pripriteta.

Teška godina je iza svih nas, mnogo napora je svako od nas podneo poslovno  ili privatno, pandemija nas je podsetila da zajedničkim naporima, borbom i ulaganjem u zajedničku budućnost, uvek možemo više, zaključio je Knežević.