Novi Premium objekat kompanije Knez Petrol otvoren u Leskovcu

Novi Premium objekat kompanije Knez Petrol otvoren u Leskovcu

Druga  Premium benzinska stanica komapnije Knez Petrol , ujedno i četvrta po redu u Leskovcu otvorena je u petak.
Nov moderan redizajniran objekat kompanije Knez Petrol  sa najkvalitetnijim gorivom usmeren je da zadovolji i najzahtevnije potročače.
Pored standardnih derivata BS Knez Petrol Leskovac 3 u svojoj ponudi ima i xenergy dizel I xenergy BMB 100 aditivirana goriva poslednje generacije.

Za poljoprivrednike je u ponudi kartica kompanije sa posebim pogodnostima.
Vikend akcija povodom otvaranja sa 10 dinara nižom cenom na novootvorenoj benzinskoj stanici. Objekat su  otvorili  gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović i  Srđan Knežević, predsednik kompanije Knez Petrol.

Društveno odgovorni, sa željom da primerom dobre prakse ukažu na potrebu društva za solidarnošću kao I na to da su problemi zajednice zaista zajednički i zajednički rešivi kompanija Knez Petrol je donirala 2 miliona dinara u robi socijalno ugroženim porodicama po odabiru Centra za socijalni rad služba za decu i mlade Leskovac.

Gradonačelnik Leskovca, dr sci.med Goran Cvetanović je rukovodstvu i zaposlenima poželeo mnogo uspeha u poslovanju istakavši da je 20 novozaposlenih značajno za grad Leskovac, pohvalivši pri tom humanost i solidarnost ove društveno odgovorne kompanije čije rukovodstvo je za porodice u stanju socijalne potrebe obezbedilo vredne donacije, a za decu organizovalo poklone i animatore.

„Mi se zalažemo za iste vrednosti i zato sam siguran da ćete u Leskovcu biti domaćini i partneri lokalne samouprave. Sa partnerima poput Knez petrola nastavićemo još jačim tempom kako bi svi stanovnici našeg grada imali što bolje uslove za život. Sigurni smo da ćemo još bolje sarađivati a znajte da će vrata grada Leskovca za vas uvek biti otvorena jer smo na istom zadatku.

O tome svedoči činjenica da se na samo nekoliko stotinu metara od ove benzinske pumpe izvode radovi na rekonstrukciji Bulevara Nikole Pašića u vrednosti od 268 miliona dinara. Još jedna važna saobraćajnica – put Leskovac – Vlasotince je prošle godine u potpunosti rekonstruisana iznosom od 283,3 miliona dinara, a upravo tamo se nalazi još jedan objekat ove kompanije,“ – dodao je gradonačelnik Cvetanović

Ovom prilikom predsedik kompanije Knez Petrol Srđan Knežević se zahvalio kako  gradonačelniku  tako i građanima Leskovca  na gostoprimstvu u ovom gradu istakavši da je drustveno odgovorno poslovanje jedan od imperativa kompanije, te da je osmeh ove dece danas najveci uspeh.

Razvojnim planom kompanije za prvu polovinu ove godine otvaranje ovog maloprodajnog objekta  Premium Brenda je bilo strateški predviđeno.
Kompanija Knez Petrol će  i u narednom periodu  nastaviti sa širenjem maloprodajne mreže, njenim razvojem i modernizacijom, ispunjavanjem strateški predviđenih  ciljeva  za ovu godinu, vodeći računa o odnosu cene i kvaliteta kao i konstantnim unapređenjem ponude uvek usmerenom  na potrebe potrošača, istakao je Knežević.