Kompanija Knez Petrol ponovo donirala zdravstveni centar Knjaževac

Kompanija Knez Petrol ponovo donirala zdravstveni centar Knjaževac

Kompanija Knez Petrol nastavlja aktivno da pomaže zajednici, shodno svom primarnom stavu da su solidarnost i odgovornost prioriteti.

Predrag Nikić , direktor kompanije Knez Petrol je u sredu lično uručio donaciju Zdravstvenom centru Knjaževac koji obavlja delatnost Doma zdravlja na primarnom nivou zdravstvene zaštite kao i specijalističko-konsultativnu i bolničku zdravstvenu delatnost u Opštoj bolnici.

Mesečni prosek hirurških intervencija ove ustanove je na nivou 80 intervencija.

Donacijom aparata  za sterilizaciju hirurških insrtumenata u hirurškom bloku, operacionim salama
u mnogome će olakšati rad same ustanove i poboljšati kvalitet rada.

Društveno odgovorni sa ciljem primera dobre prakse nastavljamo da pomažemo kako zajednicu, tako i pojedince, kojima je pomoć neophodna.

Širimo maloprodajnu mrežu i time kao jedina domaća privatna naftna kompanija otvaramo mogućnost novih zapošljavanja.

U ovom momentu u pripremi je otvaranje 8 maloprodajnih objekata, Pirot, Priboj sa dva maloprodajna objekta, Šimanovci, Žabari, Bečej, Novi Sad. Na svim našim maloprodajnim objektima u ponudi je aditivirano gorivo nove generacije Xenery dizel kao i Xenergy BMB.

Razvojnim planom kompanije i otvaranjem navedenih objekta do kraja godine još  100 naših sugrađana će dobiti zaposlenje rekao je Nikić.

U ime svih građana koji koriste usluge Zdravstvenog centra Knjaževac, kao i svih zaposlenih u njemu  Ivan Radosavljević upravnik bolnice i Igor Milosavljević načelnik službe opšte hirurgije zahvalili su se sad vec tradicionalnom donatoru, kompaniji Knez Petrol, istakavši da ovo nije prvi put da primaju donaciju od kompanije Knez Petrol.