100 najvećih – dodela priznanja

100 najvećih – dodela priznanja

Jedinstveni izbor “100 najvećih” tradicionalno se održava već 30 godina u regionu Projekat “100 najvećih” je po prvi put realizovan u Srbiji.

Najuspešnije kompanije Srbije su predstavljene projektom i “100 najvećih u Srbiji javnosti na svečanosti 20. septembra 2019. godine.
Najbolje rangiranim kompanijama, na osnovu zavidnih rezultata koje su postigle u 2018. godini, dodeljena su priznanja. Svečanost je okupila brojne privrednike, menadžere, visoke zvaničnike, ambasadore i predstavnike diplomatskog kora. Projekat “100 najvećih u Srbiji” doprinosi razvoju i jačanju pozitivne klime kroz promociju pozitivne poslovne prakse, najvećih i najprofitabilnijih kompanija, kao i najvećih poslodavaca.

Kriterijumi za rangiranje na listama 100 navecih u Srbiji:
1.Rangiraju se sve kompanije koje su predale zavrsne racune za 2018.
2.Ragiraju se po veličini velika, srednja mala preduzeća
3.Rangiraju se po prihodu , dobiti I broju zaposlenih
4.Bonus rangiranje po industrijskim granama

Medju nagradjenim kompanijam je I domaća kompanija Knez petrol u kategoriji delatnosti.

U ime kompanije nagradu je primio Srđan Knežević.

Večera upriličena povodom ceremonije dodele nagrade je humanitarnog karaktera sredstva prikupljena doniraće se Novak Đoković fondaciji .

Poseban momenat gala večere je Perfomans slikara Janoša Mesaroša koji je već izvodio u Rio de Jeneiru , ovom prilikom je na spektakularan način predstavljen Beogradskoj publici.