Najbolje iz Srbije 2017.

Priznanje domaćoj kompaniji Knez Petrol

Davne 2004. godine dodeljeno je prvo priznaje NAJBOLJE IZ SRBIJE , sad je to tradicionalna nagrada u Srbiji ,priznanje koje dodeljuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma I telekomunikacija, najboljim robnim I korprativnim brendovima u Srbiji kao I najboljim manifestacijama I startap preduzecima.

Jedino domace privatno preduzece , u svojoj bransi, Lider na trzistu nafte I naftnih derivata , prepozntljiv po kvalitetu I brizi o svojim potrosacima ,sa integrisanim drustveno odgovornim poslovanjem u rad I razvoj. Zaposleni u kompaniji su primarni razvojni resurs ,sto je osnov za dalji napredak ,a kompaniju stavlja na korak ispred konkurencije.

Svecana dodela priznajnja odrzana je u hotelu Hilton u Beogradu. Dodeli priznajnja su prisustvovali mnogi clanovi vlade Republike Srbije,medju kojima su Premijerka Ana Brnabic , Podpredsednik Vlade Srbije I ministar trgovine turizma I telekomunikacija Rasim Ljajic , predsednik PKS Marko Cadez dajuci podrsku I podsticaj najboljima da nastave uspesno, boljima da budu jos bolji.

Priznanje domaćoj kompaniji Knez Petrol

Medju lueratima ovogodisnje nagrade naslo se vise od 150 najboljih srpskih brendova .

U ime kompanije Knez Petrol nagradu je primio Srdjan Knezevic . Nagradu mu je dodelio Slobodan Nakarada direktor Muzeja savremene umetnosti.

,,Nagrada je samo podsticaj razvoja novih poslovnih ideja I jacanja vrednosti kompanije. Kao I veliki pokazatelj i potvrda da je kvalitet nasih usluga i prepoznatljivost brenda impertiv naseg poslovanja. Posebno sam zadovoljan cinjenicom da pored finasijskog parametra I ocene strucnog zirija jedan od parmetara za izbor najboljeg brenda je glas potrosaca .To nam pokazuje da idemo pravim smerom I namece da postavljavamo jos vise ciljeve vodeci racuna prvestveno o potrosacu ,kvalitetu I inovativnosti. ,, – izjavio je Knezevic.