Bosilegrad nikada više neće ostati bez goriva

Otvoren je sedmi Premium objekat komapnije Knez Petrol u Bosilegradu.

Pogranična opština Bosilegrad nalazi se u krajnjem jugoistočnom delu Republike Srbije , u Pčinjskom okrugu ,uz bugarsko-makedonsku granicu.

U ovom delu Srbije kompanija Knez Petrol je izgradila nov , moderan maloprodajni Premium objekat, Bs Knez Petrol Bosilegrad ,čija je ukupna vrednost investicije oko million eura.

Benziska stanica koji ima odlično opremljeno igralište za decu, šoop, caffé I car-was perionicu za automobile.

Pored ponude svih derivata,uključujući I aditivirana goriva nove generacije xenrgy dizel I xenergy bmb asortiman konditorskih proizvoda je širok.

Benzisku stanicu Knez Petrol Bosilegrad svečano su otvorili gradonačelnik Bosilegrada Valdimir Zahrijev I predsednik kompanije Knez Petrol Srdjan Knežević.

Gradonačelnik Bosilegrada Vladimir Zaharijev pohvalio je humanost kompanije na delu I poželo uspeh u poslovanju .

Pohvalio je investiciju koja dolazi iz privatnog sektora .Kompaniju Knez Petrol ,koja je došla da se ponaša domaćinski , zaposli ljude I napravi jednu svedsku investiciju naglasivši da je dan kada je Bosilegrad dobio modernu I opremljenu benzisku stnicu , dan za istoriju Bosilegrada.

Srdajan Knežević,predsednik kompanije Knez Petrol ,zahvalio se gradonačelniku I gradjanima Bosilegrada na ukazanom poverenju ,dobrošlici I Folklornom Ansablu Sportskog Saveza opštine Bosilegrad  ,koji je poklon Predsednika Opštine Bosilegrad kompaniji za dobrodošlicu.

Kopanija Knez Petrol je u ovaj grad došla raširenih ruku,da podrži razvoj opštine Bosilegrad .

Pokušali smo da se zahvalimo na gostoprimstvu ovim divnim ljudima .Pomogli smo više od trideset  porodica kojima je pomoć u ovom trenutku najneophodnija.Ukupna vrednost donacije je preko  dva miliona dinara u robi.

Gradjanima Bosilegrada donirani su šporeti na drva,frižideri, veš mašine, električni šporeti.

Kompanija Knez Petrol organizovala  je program animacije za najmladje sugradjane Bosilegrada kao I posluženje za ceo grad , više od 1000 gradjana Bosilegrada posluženo je ručkom ,bikom na ražnju,prasićima I jagnjićima u organizaciji Kopmanije Knez Petrol da zajednički podele zadovoljstvo I radost povodom koraka u  razvoju opštine Boilegrad.

Na benziskoj stanici U Bosilegradu tečni naftni gas će biti 30 dinara jeftiniji .

 

,,Odgovorno nastavljamo da ulažemo u modernizaciju ,unapredjujemo ponudu roba I usluga ,društveno smo odgovorni ,pružamo pomoć zajednici.

Poverenje I kvalitet su osnov I budućnost nažeg poslovanja ,osmesi ove dece  ,njihova budućnost I prosperitet su najveći uspeh,, poručio  je Srdjan Knežević,predsednik kompanije Knez Petrol.