Veleprodaja

Veleprodaja:
BMB, Bio Diesel, Euro Diesel, Lož ulje, Mazut s i Mazut NSGS

Kompanija KNEZ PETROL sa ponosom ističe da je desetogodišnji liderski kupac NIS-a. Sa izgrađenim i prepoznatljivim BRENDOM KNEZ PETROLA, okrenuti smo budućnosti. Kvalitetom sopstvenog rada,osiguraćemo mesto u istoj.

Veleprodaja kompanije KNEZ PETROL predstavlja posebno bitan segment našeg poslovanja. Kompletno snabdevanje svim naftnim derivatima vršimo za preko 4500 klijenata.

Naša usluga se ogleda u preciznosti u količinama, tačnosti u vremenu i fleksibilnosti pri naplati.

Našim klijentima, privatnim prevoznicima, obezbeđujemo rezervoare od 5000l – 35.000l sa pumpama za skladištenje Euro Diesel-a. Naši klijenti i njihove potrebe su naš prioritet.

U poslednje četiri godine u stalnoj smo ekspanziji.

Prateći stručne analize tržista i poslovnu literaturu, želili bi smo da istaknemo :

– U štampanom izdanju “Best of Serbia”, izdatom uz saradnju sa Privrednom Komorom Srbije kompanija za perid 2005/2006. zauzima 80 mesto.
– Za period 2008/2009. 27 mesto
– Za period 2011. 16 mesto
– U izdanju “Top 300” za 2012. 8 mesto ponela je kompanija KNEZ PETROL
– U izdanju “Top 300” za 2013 kompanija KNEZ PETROL zauzima 3. mesto

Pogodnosti poslovanja sa Knez Petrolom

U cilju izlaska u susret manjim preduzećima i klijentima radimo isporuke i za manje količine naftnih derivata i to od 5t. Kao deo naše ponude dodajemo da sve derivate dovozimo do mesta isporuke našim prevozom što je usluga uključena u cenu.

Našim klijentima – privatnim prevoznicima, obezbeđujemo rezervoare od 5.000L – 35.000L sa pumpama za skladištenje Euro Diesel-a.

Veleprodaja tečnog naftnog gasa

Kompanija Knez Petrol poseduje ugovor na godinu dana sa NIS-om za isporuku 4.500 tona gasa na mesečnom nivou. Ostvarujemo mesečni uvoz tečnog naftnog gasa od 3.500 t.

Posedujemo ugovore o snabdevanju tečnim nafnim gasom za 350 privatnih benzinskih stanica i oko 100 fabrika (pekare, mlinovi, prozvodnja). Sa keramikom Mladenovac posedujemo ugovor o pretakanju tečnog naftnog gasa u skladišni prostorkao i sa Express Gas Novi Sad i Standard Gas iz Odžaka.

Za svaki potpisan ugovor za ekskluzivnom snabdevanju za period od 3 godine, kompanija ustupa rezervoare od 5000 m3 i kompletnu gas instalaciju za pretakanje i sipanje.

Knez Petrol distribuira tečni naftni gas u Crnu Goru i to kroz snabdevanje 15 gasnih stanica, kao i na Kosovu, juzni deo – 20 benzinskih stanica i severni deo – 25 benzinskih stanica.

Skladište Knez Petrol – Aranđelovac

address: Krcevacki put bb

Skladište Knez Petrol – Krnješevci

address: Partizanska bb