Proizvodi

ANTIFRIZI

Antifriz Polar Super 40

Sredstvo za hlađenje i zaštitu motora of mržnjenja i korozije. Sadrži vrlo efikasne inhibitore korozije i aditive protiv penušanja.

ANTIFRIZI

Antifriz Polar Super 100

Sredstvo za hlađenje i zaštitu motora of mržnjenja i korozije. Sadrži vrlo efikasne inhibitore korozije i aditive protiv penušanja.

ANTIFRIZI

Antifriz Polar Long Life G12+

Sredstvo za hlađenje i zaštitu motora of mržnjenja i korozije. Sadrži vrlo efikasne inhibitore korozije i aditive protiv penušanja.

MAZIVA

Kalcijumska mast

Proizvodi i puni TEXON OIL REFINERY,
po licenci TEXON CORPORATION International.

www.texonrefinery.com

MAZIVA

Litijumska mast

Proizvodi i puni TEXON OIL REFINERY,
po licenci TEXON CORPORATION International.

www.texonrefinery.com

AdBlue

AdBlue je neskodljivi sinteticki rastvor, koji se koristi kao agans za redukciju izduvnih gasova po SCR (Selectiv Catalytic Reduction) tehnologiji u teretnim vozilima sa Euro 4 I Euro 5 DIZEL AGREGATIMA.

AdBlue je netoksican I ekoloski prihvatljiv prozivod svrstan u klasu najnizeg stepena opasnosti za vodenu sredinu (klasa 1 u Nemackoj). Po hemijskom sastavu , AdBlue je 32.5% – ni rastvor uree najviseg stepena cistoce I konstantnog nivoa kvaliteta, garantovan standardima DIN 70070 i ISO 22241. Prozivodni pogon AD BLU-a kompanije se nalazi u Krnjesevcima . Pokrivamo potrebe 80% teritorije Srbije sa kapacitetom od 600 tona mesecno proizvedenog AD BLU-a.

DESTILOVANA VODA

Demineralizovana voda za akumulatore i pegle.

TEČNOSTI ZA VETROBRAN

Auto Glass

Auto Glass je univerzalna tečnost za pranje vetrobrana. Postoji u pakovanjima od 2 i 5 litatra.

TRAKTORSKA ULJA

Traktol SAE 80W
Kvalitetni nivo – Performance level JDM J20 / J20A; JI CASE MS 1206 Ford ESN – M2C 134 D/M2C 86 – C; API GL-4; ALLISON C3; Posebne preporuke za primenu Massey – Ferguson M1135

Traktol je fluid specijalnih karakteristika, prilagođen najnovijim zahtevima konstruktora traktorskih, transmisionih i hidrauličkih sistema. Svrstava se u grupu traktorskih ulja sa oznakom TOU* – Tractor Oil University.

ULJA ZA BENZINSKE MOTORE

Prestige Benz SAE 15W – 40
JUS – ISO 6743 L-E | Kvalitetni nivo – Performance level | API SF / CD; CCMC G3; | Posebne preporuke za primenu: MB 226.1

Prestige BENZ je multigradno mineralno ulje visokih performansi. Preporučuje se za podmazivanje svih vrsta četvorotaktnih benzinskih motora, kao i dizel motora srednjeg opterećenja.

ULJA ZA DIESEL MOTORE

Prestige Diesel SAE 15W-40
JUS – ISO 6743 L-E | Kvalitetni nivo – Performance level | API CD / CF / SF; ACEA E1; MIL / L / 2104D | Posebne preporuke za primenu: MB 227.1

Prestige Diesel SAE 15W-40 je mineralno ulje visokih performansi. Preporučuje se za podmazivanje dizel motora transportnih vozila, poljoprivredne i građevinske mehanizacije.

ULJA ZA DIESEL MOTORE

Prestige Diesel SAE 30
JUS – ISO 6743 L-E | Kvalitetni nivo – Performance level | API CD / CF / SF; CCMC D4; MIL / L / 2104D | Posebne preporuke za primenu: MB 227.0

Prestige Diesel SAE 30 je mineralno ulje visokih performansi. Preporučuje se za podmazivanje dizel motora transportnih vozila i mehanizacije.

ULJA ZA DVOTAKTNE MOTORE

Dvotaktol
API TC (TSC – 3); JASO FC

Dvotaktol je ulje za podmazivanje dvotaktnih benzinskih motora. Sprečava stvaranje taloga na klipovima, svećicama, izduvnom sistemu i obezbeđuje zaštitu motora od habanja. Preporučuje se za mopede, motorne testere, poljoprivredne mašine i putniča vozila.

ULJA ZA GASNE MOTORE

GAS OIL SAE 15W-40
API SH/CF

GAS – OIL je visokokvalitetno multigradno motorno ulje mineralne osnove. Izvanredne performanse i jedinstvena formula omogućavaju primenu kod svih vrsta putničkih vozila koja koriste tečni naftni gas. Obezbeđuje efikasno podmazivanje i zaštitu motora od habanja u svim uslovima esploatacije.

ULJA ZA HIDRAULIČNE SISTEME

HID HD ISO VG 68
Kvalitetni nivo – Performance level Din 51524 /2 HPL; Denison HF-0 / HF-2; SPERRY VICKERS M – 2950 S / I-286-S

HID HD ulja su namenjena hidrauličkim sistemima koji rade u uslovima umerenih i relativno konstantnih temperatura. Koriste se u sistemima hidrauličkih dizalica, presa u industriji, kao i transportnih i građevinskih mašina

ULJA ZA KOČIONE SISTEME

KO-3
JUS H. Z2. 100 TIP 1 | Zadovoljava: ISO 4925; SAE J 1003 f i FMVSS 166; DOT 3

Fluid sintetičke osnove, namenjen kočionim sistemima svoh vrsta motornih vozila poljoprivrednim i drugim vozilima.

ULJA ZA LANCE MOTORNIH TESTERA

LANCOIL

Lancoil je ulje namenjeno za podmazivanje lanaca mača – vodilica svih tipova motornih testera u uslovima različitih temperatura i vlažnosti vazduha. Odlikuje se izuzetnom prionljivošću i dobrim niskotemperaturnim svojstvima. Ne sme se upotrebljavati za pravljenje mešavine sa gorivom za pogon motornih testera.

ULJA ZA MENJAČE I DIFERENCIJALE

CZ Gear 80W-90
Kvalitetni nivo – Performance level API GL – 3; Fiat / CZ 9.555550

CzGear je je multigradno mineralno ulje, namenjeno u prvom redu za podmazivanje grupe menjač/diferencijal vozila CZ Yugo, ali i svih tipova menjača za koje se preporučuju isključivo nehipoidna ulja klase API GL – 3.

ULJA ZA MENJAČE I DIFERENCIJALE

ATF
Kvalitetni nivo – Performance level GM TYPE A SUFFIKS A; ALLISON C3; MAN 339 TYPE A

ATF sulfix A je fluid specijalnih karakteristika, namenjen podmazivanju automatskih transmisionih sistema savremenih motornih vozila i sličnih transmisija poljoprivrednih i građevinskih mašina, za koje se preporučuje ulje ovih specifikacija.

3