NOV MODERAN OBJEKAT KOMPANIJE KNEZ PETROL BS KNEZ PETROL BORČA

NOV MODERAN OBJEKAT KOMPANIJE KNEZ PETROL BS KNEZ PETROL BORČA

U skladu sa najvišim svetskim tehničkim, estetskim i ekološkim standardima kompanija Knez Petrol je na opštini Palilula u mestu Borča otvorila novi maloprodajni objekat BS Knez Petrol Borča.

Objekat su  zvanično otvorili predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić i direktor maloprodaje Knez Petrola Ratko Gustovarac.
Rekonstruisali smo postojeću benzinsku stanicu, modernizovali je i usmerili je da zadovolji potrebe najzahtevnijih potrošača. Ova benzinska stanica predstavlja  početak u našem procesu modernizacije maloprodajne mreže kompanije, izjavio je Gustovarac.
Na BS Knez Petrol Borča pored standardnih derivata u svoju ponudu smo uvrstili I PREMIJUM BREND ADITIVIRANA GORIVA POSLEDNJE GENERACIJE.
Aditivirana goriva poslednje generacije poboljšavaju kvalitet vožnje, povećavaju ekonomičnost i smanjuju emisiju izduvnih gasova.

BS Knez Petrol Borča raspolaže modernom opremom, multipleks aparatima za točenje goriva, a kupcima su sve usluge dostupne 24h dnevno. Od dodatnog sadržaja u sklopu benzinske stanice je kafe-bar, apoteka, perionica, tehnički pregled vozila, vulkanizerske usluge za auto i kamionski program.
Kompanija Knez Petrol je povodom otvaranja novog maloprodajnog objekta spremila i posebne pogodnosti za potrošace.

Ovom prilikom u duhu praznika i davanja  Vaskršnjim zekama kompanija je obradovala decu korisnike Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju – dnevni boravak Ovča .
Modernizacija maloprodajne mreže je jedan od prvih ciljeva kompanije u narednom periodu– zakoračimo u budućnost zajedno, poručuju iz kompanije.