KOMPANIJA KNEZ PETROL KONTINUIRANO ŠIRI MALOPRODAJNU MREŽU

KOMPANIJA KNEZ PETROL KONTINUIRANO ŠIRI MALOPRODAJNU MREŽU

OTVORENA PETA PREMIUM BENZISKA STANICA KOMPANIJE KNEZ PETROL
BS KNEZ PETROL  PREMIUM U GRDELICI KOD LESKOVCA

 

Grdelica je gradsko naselje grada Leskovca u Jablaničkom okrugu koji  je od danas bogatiji  za nov, moderan savremen objekat , benzisku stanicu kompanije Knez Petrol ,pozicioniranu na  samom izlasku sa auto puta , 12 km od Leskovca i isto toliko od Predejana .

Premium benziska stanica kompanije Knez Petrol u Grdelici, pored ponude standardnih derivata nudi i premium derivate xenergy dizel kao i xenergy bmb ,aditivirana goriva nove generacije, šoop širokog asortimana , car was perionicu kao I cafe. Različite pogodnosti za poljoprivrednike ,kao i loyalty  program za sve vlasnike naših kartica, kojima robu i usluge mogu plaćati u obe zemlje.Benzisku stanicu u Grdelici ,svečano su otvorili gradonačelnik  Leskovca Goran Cvetanović i predsednik kompanije Knez Petrol Srđan Knežević .Kompanija Knez Petrol ,povodom otvaranja novog malopodajnog objekta donirala  je 20 socijalno ugroženih porodica iz ovog kraja ,shodno svom stavu društveno odgovorne kompanije koja se zalaže za podršku lokalnim samoupravama .Donirana je i predškolska ustanova Vukica Mitrović radna jedinica  u Grdelici Snežana .Za ovu donaciju kompanija je odvojila više od dva   miliona dinara u robi socijalno ugroženim porodicama korisnicima usluga Centra za socijani rad služba za decu i mlade Leskovac.

Gradonačelnik Leskovca dr sci.med Goran Cvetanović je kompaniji i zaposlenima poželeo mnogo uspeha u poslovanju ,pohvalivši humanost na delu, kao primer dobre prakse,i zahvalio se što je kompanija Leskovac i okolna mesta prepoznala kao povoljnu sredinu za širenje posla.

Vesna Đjurić  odgovorni  vaspitač predškolske ustanove Snežana  u Grdelici  izrazila je veliku zahvalnost, u ime ustanove koju predstavlja, roditelja  i dece ,kao i u svoje lično ime  gradu Leskovcu, Centru za socijalni rad i kopmaniji Knez Petrol ,istakavši da je veliki gest humanosti što se razmišljalo o  deci koja borave u ovoj ustanovi.

Predsednik komapnije Knez Petrol Srđan Knežević se zahvalio gradu Leskovcu i gradonačelniku Cvetanoviću na ukazanom poverenju i gostoprimstvu ,obzirom da je ovo četvrti maloprodajni objekta kompanije u ovom kraju, a šesti u u Jablaničkom okrugu.

Širenje maloprodajne mreže teče predviđjenim razvojnim planom kompanije .Ovo je 110 maloprodajni objekat kopmpanije , u pripremi je još pet maloprodajnih objekata u Gadžionom Hanu , Krušaru , Šapcu, Starim Banovcima I  Staroj Pazovi .Odgovorno ulažemo u  modernizaciju ,unapređjujemo  ponudu robe  i usluga ,društveno smo odgovorni ,pružamo pomoć lokalnim samoupravama ,to su principi  na kojima baziramo i godinama gradimo  naše poslovanje.

Poverenje i kvalitet su osnov i budućnost našeg poslovanja , a osmesi ove dece najveći uspeh poručio je Srđan Knežević ,predsednik kompanije Knez Petrol.